Για χρόνια το κοτόπουλο θεωρούνταν η «ασφαλής» πρωτεΐνη. Μια νέα μελέτη, όμως, έρχεται να ταράξει τα νερά, αποκαλύπτοντας σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωσή του και τον αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας και καρκίνου του πεπτικού.
Για χρόνια το κοτόπουλο θεωρούνταν η «ασφαλής» πρωτεΐνη. Μια νέα μελέτη, όμως, έρχεται να ταράξει τα νερά, αποκαλύπτοντας σύνδεση ανάμεσα στην κατανάλωσή του και τον αυξημένο κίνδυνο θνησιμότητας και καρκίνου του πεπτικού.