Μετά από 3,5 μήνες παραμονής στο Survivor, η Κύπρια τραγουδίστρια αποχώρησε χθες από το ριάλιτι επιβίωσης.
Το τηλεοπτικό κοινό της έδειξε την πόρτα της εξόδου και αποφάσισε να κρατήσει στο παιχνίδι τους Τριαντάφυλλο, Παύλο Γαλακτερό και Κώστα Παπαδόπουλο.
Η συγκίνηση ήταν μεγάλη για την Ελευθερία Ελευθερίου. Λίγο πριν πάρει τη δάδα της και κλείσει οριστικά το κεφάλαιο του Survivor, είπε με δάκρυα στα μάτια:
«Το ένιωθα! Ήταν κι ο λόγος που δεν αγωνίστηκα στο τελευταίο αγώνισμα. Νιώθω πολύ γεμάτη. Τα δάκρυα είναι από συγκίνηση και χαρά. Είμαι ευγνώμων για όλα αυτά που έχω ζήσει. Θα μου λείψει αυτή η γλυκιά ταλαιπωρία. Είμαι πραγματικά πολύ καλά».
Η Ελευθερία Ελευθερίου κατάγεται από την Κύπρο. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό το 2009, όταν συμμετείχε στον μουσικό διαγωνισμό X-Factor. Τρία χρονιά μετά, εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision με το τραγούδι «Aphrodisiac» και τερματίζει στην 17η θέση. Εχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες και έχει τραγουδήσει στα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης. Στο ενεργητικό της έχει αρκετά μουσικά άλμπουμ, video clips και μεγάλες επιτυχίες.
Έχει πάθος με το χορό και τη γυμναστική όπως επίσης της αρέσει πολύ να ζωγραφίζει. Μπαίνοντας στο Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου ήθελε να δείξει ότι είναι δυναμική, ανταγωνιστική και μάχιμη.

