Quantcast
Ουκρανία: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις της, λέει ο επικεφαλής του Κέντρου Καταπολέμης Παραπληροφόρησης - Real.gr

Ουκρανία: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις της, λέει ο επικεφαλής του Κέντρου Καταπολέμης Παραπληροφόρησης

Ουκρανία: Η Ρωσία συνεχίζει τις επιθέσεις της, λέει ο επικεφαλής του Κέντρου Καταπολέμης Παραπληροφόρησης

Πηγή: Πολιτική Προστασία Ουκρανίας

Παρά την κήρυξη πασχαλινής εκεχειρίας από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με τους Ουκρανούς, συνεχίζονται οι επιθέσεις.

Ένας Ουκρανός αξιωματούχος υποστήριξε απόψε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξακολουθούν να βάλλουν εναντίον ουκρανικών θέσεων, παρά την κήρυξη πασχαλινής εκεχειρίας από τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Οι Ρώσοι προσπαθούν να προσποιηθούν ότι είναι ‘ειρηνευτές’ αλλά ήδη αρνήθηκαν την άνευ όρων κατάπαυση του πυρός στις 11 Μαρτίου και τώρα διεξάγουν μια επιχείρηση πληροφόρησης, μιλώντας για εκεχειρία αλλά συνεχίζουν να πυροβολούν ακατάπαυστα» ανέφερε ο Αντρίι Κοβαλένκο, ο επικεφαλής του Κέντρου Καταπολέμης της Παραπληροφόρησης, σε ανάρτησή του στο Telegram.

«Όλα αυτά γίνονται με σκοπό να κατηγορήσουν την Ουκρανία», πρόσθεσε ο Κοβαλένκο, το Κέντρο του οποίου αποτελεί τμήμα του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR