Για την ακρίβεια, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο είχε γράψει πως η Άουγκσμπουργκ θέλει τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, αλλά τον 25χρονο Κορεάτη τον παρακολουθεί ο Ολυμπιακός.
Και τελικά η Αούγκσμπουργκ δεν θα προχωρήσει στη μεταγραφή του, γιατί πολύ απλά ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ τα έχει βρει σε όλα με τους ερυθρόλευκους!
Ολυμπιακός και Χουάνγκ προχωράνε άμεσα στο deal, παρά το γεγονός πως ο Κορεάτης box-to-box χαφ έχει συμβόλαιο με τη Ρούμπιν Καζάν έως το καλοκαίρι του 2023.
Με τον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας να συνεχίζεται, ο Χουάνγκ ψάχνει την επόμενη του ομάδα, ενώ το τελευταίο διάστημα αγωνίστηκε στην Σεούλ για 10 ματς ως δανεικός (από τις 5 Απριλίου).
Ο Χουάνγκ Ιν-Μπέομ είναι ο βασικός χαφ της Νότιας Κορέας και η Ρούμπιν Καζάν το καλοκαίρι του 2020 είχε δώσει 2,5 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσει από το MLS και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα του Βανκούβερ.
Ο ποδοσφαιριστής αποχώρησε από την Εθνική Νότιας Κορέας, ώστε -όπως ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας- να διευθετήσει τη μεταγραφή του και παρότι δεν ονοματίζεται ο Ολυμπιακός, είναι πρόδηλο ότι η συμφωνία των δύο πλευρών βρίσκεται στο τελικό στάδιο.
ΠΗΓΗ: filathlos.gr