Quantcast
Καρύδια: Διατροφική αξία, οφέλη και παρενέργειες – Ποιοι δεν πρέπει να τρώνε - Real.gr

Καρύδια: Διατροφική αξία, οφέλη και παρενέργειες – Ποιοι δεν πρέπει να τρώνε

Οι Διατροφικές Κατευθυντήριες Γραμμές για τους Αμερικανούς 2020-2025 τόνισαν ότι οι ξηροί καρποί θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη διατροφή των ενηλίκων και των παιδιών εξίσου λόγω του εξαιρετικού προφίλ θρεπτικών συστατικών τους.

Τα καρύδια είναι ο καρπός της καρυδιάς, ενός φυλλοβόλου δέντρου που ανήκει στην οικογένεια Juglandaceae. Έχει σφαιρικό σχήμα με σκληρό κέλυφος και ραβδώσεις. Η γεύση του είναι γλυκιά, βουτυρώδης και ελαφρώς ξινή.

Διαβάστε το δημοσίευμα στο oloygeia.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR