Quantcast
Κύπρος: Το εύρημα στη «λίμνη του τρόμου» - Real.gr

Κύπρος: Το εύρημα στη «λίμνη του τρόμου»

Οπως αναφέρει ο ant1news.gr, το μεγάλο κομμάτι τσιμέντου έβγαλε δύτης από βάθος τριών μέτρων, κοντά στην όχθη της λίμνης.

Λίγο αργότερα, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Μάρκος Τράγκολας, ανήρτησε τη φωτογραφία του αντικειμένου, όπως το κατέγραψαν οι υποβρύχιες κάμερες.

Κι ενώ η κοινή γνώμη, τόσο η τοπική όσο και η διεθνής, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις των ερευνών, υπάρχουν εξελίξεις και σε πολιτικό επίπεδο.

Σήμερα μεταβαίνει στο προεδρικό μέγαρο της Κύπρου ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας, Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται υπό παραίτηση. Παρών στη συνάντησή του με τον Νίκο Αναστασιάδη θα είναι και ο Ιωνάς Νικολάου, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από Υπουργός Δικαιοσύνης.

ΑP - Τσιμεντομπλόκ - έρευνες - Κόκκινη Λίμνη - Κύπρος

Ο τέως Υπουργός Δικαιοσύνης της Κύπρου παραιτήθηκε για λόγους ευθιξίας, ενώ ο ίδιος δήλωσε «συγκλονισμένος» από την υπόθεση, σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ REAL.GR