Έχασαν τον Ντουράντ με τραυματισμό στην τρίτη περίοδο. Έχασαν τη διαφορά των 20 πόντων που είχαν, αλλά τελικά οι Ουόριορς πήραν αυτό που ήθελαν. Τη νίκη με 104-99 απέναντι στους Ρόκετς και έτσι προηγούνται με 3-2 στη σειρά των πλέι οφ του ΝΒΑ.
Οι πρωταθλητές είχαν τον Τόμπσον σε πολύ καλή μέρα με 27 πόντους, τη στιγμή που ο Κάρι τελείωσε το ματς με 25 και ο Ντουράντ με 22 πόντους μέχρι τη στιγμή του τραυματισμού του. Για τους Ρόκετς, ο Χάρντεν είχε 31 πόντους και 8 ασίστ, ενώ ο Γκόρντον 19 πόντους.
Αρκετές εναλλαγές στο σκορ στο παιχνίδι, με τους Ουόριορς να ανεβάζουν τη διαφορά στους 20 στη δεύτερη περίοδο (57-37), διαφορά που ήταν και η μεγαλύτερη στο παιχνίδι. Οι Ρόκετς μείωσαν με το ματς να συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο και στο τέλος της τρίτης περιόδου να είναι ισόπαλες 72-72.
Στην τέταρτη περίοδο οι Ουόριορς διατήρησαν με… νύχια και με δόντια το προβάδισμα για να «κλειδώσουν» τη νίκη λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος με 104-99 με ένα λέι-απ του Τόμπσον.

