Η ΠΑΕ Πανιώνιος περιμένει εναγωνίως την ψηφοφορία των 120 δόσεων αναφορικά με τα χρέη της, προκειμένου να μη χάσει τελικά την αδειοδότηση, αλλά και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για αυτήν.
Ο Γιάννης Αλαφούζος περιμένει την ίδια ρύθμιση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα για την ομάδα. Ο ιδιοκτήτης του τριφυλλιού έχει κάνει όσα πρέπει για να εξασφαλιστεί η άδεια συμμετοχής των πράσινων στο νέο πρωτάθλημα της Super League, αλλά την ίδια ώρα κοιτάζει μήπως αποκομιστεί κι άλλο κέρδος.
Η ρύθμιση αυτή μπορεί να είναι δηλαδή μια λύση ανακούφισης για την τσέπη του μεγαλομετόχου που αφορά περίπου τις 500.000 ευρώ τον μήνα, στην περίπτωση που ο Παναθηναϊκός εισέλθει σε αυτήν.
Πρόκειται για ένα ποσό διόλου αμελητέο και τον βασικό λόγο που ο Αλαφούζος παρακολουθεί την εξέλιξη της επικείμενης ψηφοφορίας.